Golubović "prevario" Caju

Otišao u Bešiktaš

Golubović "prevario" Caju

M. Šljivak

Iako je bio na korak od potpisivanja ugovora sa španskom Cajom Laboral crnogorski centar Vladimir Golubović karijeru će ipak nastaviti u turskom Bešiktašu.

Golubović je odustao od potpisa dvomjesečnog ugovora sa Cajom jer mu je turski tim ponudio ugovor do kraja sezone, a pored njega Bešiktša je potpisao još dva respektabilna imena u evropskoj košarci.

Radi se o britanskom krilnom centru Pops Mensah-Bonsuu, te Charesu Smithu. Mensah-Bonsu je prije početka sezone otpušten iz Caje Laboral, za koju nije odigrao niti jedan zvaničan meč, a u Bešiktaš dolazi iz francuskog Asvela.

Sa druge strane 36-godišnji Charles Smith je najbolje dane karijere proveo u Real Madridu i Efesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije