Goran Dragić objasnio zašto je pustio bradu

Goran Dragić objasnio zašto je pustio bradu

E. Škorić

Goran Dragić je Amerikancima pojasnio zbog čega je promijenio imidž i pustio bradu.

Kapiten Slovenije se vratio u SAD nakon što je sa svojom reprezentacijom osvojio Evropsko prvenstvo. U Miami je stigao sa zlatom oko vrata, ali i puštenom bradom. Možda izgleda neuredno, ali Dragić je pojasnio zaštio ju je pustio.

"Moj djed umro je prije Evropskog prvenstva, pa sam odlučio da pustim bradu. Znam da to ne izgleda najbolje, ali s njom sam osvojio Evropsko prvenstvo, pa zašto da je brijem?", kazao je Dragić.

"S obzirom na vremensku razliku od šest sati, sada sam malo umoran, ali sam i jako motivisan prije početka lige. Zlato sa Slovenijom mi je dodatna motivacija i energija, sada letim", istakao je sjajni playmaker.

Dragić je jedan od ključnih igrač Miami Heata i bez sumnje glavna zvijezda ovog tima, a od njega se najviše očekuje i u novoj NBA sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi