Goran Jurčenko ponovo na klupi košarkašica iz Banovića

Pojačanje na klupi za košarkašice iz Banovića

Goran Jurčenko ponovo na klupi košarkašica iz Banovića

E. Dindić

Goran Jurčenko uspješni košarkaški stručnjak iz Tuzle, ponovo je postao novi-stari trener ekipe ŽKK "RMU-Banovići", koju je uspješno vodio do prošle sezone. 

Naime košarkašku javnost iznenadila je ostavka ovog stručnjaka prošle sezone, međutim po svemu sudeći nesuglasice koje su bile su riješene  i Jurčenko će iduće sezone ponovo predvoditi košarkašice iz Banovića u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Novi-stari šef stručnog štaba ekipe iz Banovića za portal SportSport.ba govorio je zbog čega se vratio na klupu, zašto je otišao i očekivanja od iduće sezone. 

"Upravu ste ponovo sam na klupi ekipe iz Banovića. Što se tiče mog odlaska, o tome ne bi puno, ali samo ću reći da nesuglasice koje smo imali izgladil smoi. Sada u još boljoj atmosferi dočekujemo početak iduće sezone, a naravno ciljevi su najveći, odnosno želimo napraviti iskorak nego u protekloj sezoni. Pripreme su zakazane za 15.09. ,  sve košarkašice na koje se računa moraće dokazati da zaslužuju mjesto u timu, jer nikome neće mjesto biti sigurno. Radićemo naporno da se što bolje spremimo za početak nove sezone", zaključio je Jurčenko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi