Gordić odličan u pobjedi Lottomatice

Gordić odličan u pobjedi Lottomatice

Nihad Đedović zbog povrede nije igrao za Lottomaticu u pobjedi protiv AJ Milana 80:62, ali je drugi bh. reprezentativac Nemanja Gordić sa 13 poena i 5 asistencija imao veliku ulogu u pobjedi Rimljana.

Montepaschi je slavio gostujuću pobjedu protiv Bielle 75:67. Ksistof Lavrinovič je sa 17 poena bio prvo ime Sijene, a Kelvin Rivers je sa 15 poena predvodio Virtus Bolognu do pobjede kod Montegranara 75:72.

Odličnu utakmicu su odigrali Terramo i Benetton, a domaća momčad je slavila sa 78:72. Drake Diener je sa 25 poena i 8 skokova bio prvo ime Terrama, a Devin Smith sa 16 kod Benettona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.