"Gosti zasluženo nose bodove iz Sarajeva"

Dejan Parežanin nakon poraza od Čapljine

"Gosti zasluženo nose bodove iz Sarajeva"

Nakon poraza od Čapljine 69:79 u okviru 4. kola Lige 6, košarkaši Bosne su napravila veliki korak unazad u njihovim nastojanjima da se domognu Play - offa.. Sve šanse nisu izgubljene, ali je činjenica da će se ovi "prosuti" bodovi morati nadoknaditi u zadnjih 6 kola koliko je još pred timom iz Sarajeva.

Trener Studenata  Dejan Parežanin u izjavi za SportSport.ba bio je kratak ali i jezgrovit.

"Čestitam Čapljini na sasvim zasluženoj pobjedi kao i na fer i korektnoj igri", odmah je rekao Parežanin i dodao:

"Nevjerovatno je da naši najstariji igrači u ekipi jedan dio utakmice odigraju izvrsno, dok u onom drugom dijelu njihov učinak ne bude ni dio onoga koliko inače daju i koliko se od njih i očekivalo. Tako dođemo u jednu čudnu situaciju da kada je bilo najpotrebnije, kada se meč lomio, naš najbolji igrač bude mladi i hrabri Hot. Ovo večeras će me nagnati da u narednom periodu najozbiljnije razmislim o preraspodjeli minuta kada su neki igrači u pitanju. Imamo i ostalih problema koji su vezani za povrede naših igrača. Zimić, Krušlin i Đurasović su nam veoma bitni kada je u pitanju rotacija u timu i kada je u pitanju korigovanje igre kao i njena raznovrsnost".

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije