Grci vratili Mantzarisa u reprezentaciju
Mantzaris se nakon teške ozljede Athinoua i neizvjesne situacije sa Sloukasom vraća u reprezentaciju

Povratak otpisanog

Grci vratili Mantzarisa u reprezentaciju

Thanasis Skourtopoulos selektor grčke reprezentacije vratio je nedavno otpisanog Vangelisa Mantzarisa u sastav zbog sinoćnje teške ozljede Giannisa Athionoua te neizvjesnog stanja s Kostasom Sloukasom.

Na sinoćnjoj sjajnoj finalnoj utakmici Akropolis Cupa Giannis Athionou je nakon samo 18 sekundi provedenih na parketu zadobio tešku ozljedu koljena. Naknadni snimak pokazao je da se radi o jednoj od najtežih ozljeda u sportu općenito, o puknuću prednjih križnih ligamenata.

U međuvremenu je grčki selektor sa spiska otpisao Dinosa Mitoglua pa su trenutno Grci s 12 igrača na rosteru a pitanje je hoće li tako i ostati jer je za daljnje nastupe upitan i playmaker Fenerbahcea Kostas Sloukas koji je nedavno zadobio neugodnu ozljedu a o njegovom stanju stvari će biti poznate sutra kako javlja košarkaški savez Grčke. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi