Greg Oden sve bliže povratku u NBA ligu

Oden blizu potpisa ugovora

Greg Oden sve bliže povratku u NBA ligu

Greg Oden je po dolasku u NBA ligu i Portland Trail Blazerse bio jedna od najvećih nada. Vjerovalo se da će Oden biti najdominantnija petica u ligi. 

Od vrhunske košarke udaljile su ga povrede, pa Oden nikada nije imao priliku pokazati šta zna. Sada je spreman za povratak u ligu. Interes za njega pokazalo je mnogo ekipa i pored toga što Oden nije odigrao niti jedan susret u posljednje dvije godine. 

 

Njegov menadžer Mike Conley kaže kako je Oden u potpunosti spreman za najveće napore. Vjeruje Conley kako će njegov klijent i pored velike pauze jednog dana biti All Star igrač. Vidjet ćemo da li će se Oden uistinu vratiti. Nadamo se jer NBA ligi fali igrača na centarskoj poziciji.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.