Grgat: Nastaviti uspješan niz doma
Ivan Grgat (33) u duelu sa Alesom Chanom (Nymburk)

Široki TT Kabeli dočekuju Cibonu

Grgat: Nastaviti uspješan niz doma

Momčad Široki TT Kabela u nedjelju će u okviru 15.kola NLB lige na Pecari ugostiti ekipu Cibone.

U taboru Širokog su svjesni da je Cibona dobra momčad bez obzira na poziciju, a Ivan Grgat je mišljenja da Cibona zaslužuje i bolje mjesto na ljestvici.

„Dolazi nam protivnik koji ima respektabilno ime i ekipa koja zaslužuje respekt. Po meni Cibona zaslužuje 2-3 pozicije više.“, rekao je uoči utakmice sa Cibonom najiskusniji igrač Širokog, Ivan Grgat, te dodao: „Mi njih moramo respektirati, ali ne smije biti straha, imamo više pobjeda i bolju poziciju i sada je takva situacija da se oni moraju plašiti nas. Vjerujem da ćemo i u ovoj novoj godini nastaviti uspješan niz domaćih utakmica.“

Utakmica između Širokog i Cibone igra se u nedjelju 9. siječnja u dvorani na Pecari s početkom u 17 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.