Griffin i Rivers za dlaku izbjegli batine od podivljalih Raketa
EPA

Moglo je biti svega, ali obezbjeđenje je odradilo svoj posao

Griffin i Rivers za dlaku izbjegli batine od podivljalih Raketa

E. Ganibegović

LA Clippersi su sinoć upisali pobjedu protiv Houston Rocketsa rezultatom 113:102, međutim sam rezultat nije bio u centru pažnje. Ono što se desilo poslije samog susreta nije česta pojava u NBA liga, pošto je došlo do okršaja ispred svlačionice domaćeg tima. 

Tokom utakmice je bilo dosta varnica na parketu, a posebnu pažnju je privukao okršaj Griffina i Arize, nakon čega su obojica isključeni, međutim tu nije bio kraj.

Naime, kako javlja poznati američki novicar Adrian Wojnarowski, tri igrača Houstona Harden, Ariza i Green pokušali su da provale u svlačionicu domaćeg tima kako bi se razračunali sa Griffinom i Riversom, ali ih je obezbjeđenje spriječilo da naprave veći skandal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi