Griffin: Zabavno je igrati sa Teodosićem
Foto: EPA

Zvijezda Clippersa o novom saigraču

Griffin: Zabavno je igrati sa Teodosićem

Miloš Teodosić će uskoro početi svoju prvu NBA sezonu. On je krajem prošle sezone napustio moskovski CSKA i potpisao ugovor sa Los Angeles Clippersima, a svi u ovoj franšizi imaju velika očekivanja od srbijanskog playmakera.

Clippersi su odigrali dvije predsezonske utakmice. Teodosić je već privukao pažnju sa nekoliko odličnih asistencija i poteza, te je uspio impresionirati svoje nove saigrače, uključujući i najveću zvijezdu ekipe Blakea Griffina.

Upravo je Griffin nakon jučerašnjeg treninga govorio o srbijanskom rookieju, ali i pripremama ekipe.

"Zadovoljan sam napretkom koji smo napravili od prve do druge utakmice. Danas smo imali dobar trening. Sve dok smo fokusirani na treninzima i napredujemo svi ćemo biti sretni", prokomentarisao je Griffin dosadašnji tok predsezone, pa se potom osvrnuo i na svog novog saigrača:

"Miloš uvijek doda loptu gdje treba i kada treba. Sa takvim momcima je lako igrati. Uvijek traži saigrače da uputi pas, vi samo morate biti spremni da uhvatite loptu."

"Jako je zabavno igrati sa njim, on je jedan od onih playmakera koji tačno znaju kada treba dodati loptu", dodao je krilni košarkaš Clippersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi