Griffin zakucao preko automobila

Igrač Clippersa odnio pobjedu

Griffin zakucao preko automobila

Sinoć je u sklopu NBA All-Star vikenda u Los Angelesu održano takmičenje u zakucavanju, šutiranju trica, te vještinama na parketu.

Blake Griffin je cijelu sezonu zadivljivao sve svojim atraktivnim zakucavanjima, a tako je bilo i sinoć. Pobijedio je u finalu Javalea McGeeja iz Washingtona.

Ispod koša je stajala Kia Optima, a u njoj njegov saigrač iz Clippersa Barbon Dvais koji je iz otvorenog automobilskog krova bacio loptu, a Griffin ju uhvatio u letu. Preskočio je automobil i zakucao na oduševljenje publike.

Najbolji šuter trica bio je James Jones iz Miamija, iako se činilo kako će u završnoj borbi biti dva igrača Bostona Paul Pierce i Ray Allen.

Stephen Curry bio je najbokji u "skils" takmičenju gdje se pokazuju vještine od zakucavanja, driblinga, astistiranja i pogađanja vodoravno postavljenog koša. Igrač Golden Statea u finalu je savladao Russella Westbrooka iz Oklahoma Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.