Grude odustale od Premijer lige

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Grude odustale od Premijer lige

Kako je SportSport.ba nedavno i najavio, od nastupa HKK Grude u košarkaškoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine gotovo sigurno neće biti ništa.

Kako smo iz izvora bliskih klubu saznali, razlog tome su nesređene financije i nedostatak glavnog sponzora koji bi pokrio, za naše prilike, ne baš male troškove igranja u elitnom rangu bosanskohercegovačke košarke.

Još je, kao i mnogo toga u našoj košarci, nepoznato tko bi mogao popuniti mjesto upražnjeno odustajanjem HKK Grude, a neslužbeno saznajemo da bi to mogao biti mostarski SKK Student.

Top Komentari

madr1dist4
Ovaj nas "nacionalni kljuc" je*e u svim segmentima zivota, pa isto tako i u sportu predstavlja najvecu prepreku razvoju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi