Gudurić: Konačno je pala i velika Barcelona

Košarkaš Zvezde nakon pobjede

Gudurić: Konačno je pala i velika Barcelona

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde večeras su na svom terenu savladavši ekipu Barcelone u okviru 3. kola Eurolige napravili pravi podvig.

Crveno-bijele do velikog trijumfa predvodio je Marko Gudurić koji je postigao 21 poen i zabilježio pet asistencija. Nakon meča Gudurić se zahvalio navijačima.

"Konačno je pala i ta velika Barcelona. Presrećan sam zbog svega. Pružili smo jednu sjajnu timsku igru. Loše smo krenuli u utakmicu, ali onda smo se sabrali i stigli do velike pobjede. Hvala navijačima što su došli u ovolikom broju da nas podrže", kazao je za tamošnje medije nakon meča, Gudurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti