Trener Bosne nakon meča

Gvozdić: Čestitam momcima na pobjedi

Košarkaši Bosne Royal Jelly plasirali su se u završnicu Kupa BiH nakon što su večeras u Skenderiji slavili pobjedu protiv Slobode sa 89:69.

Veoma zadovoljan nakon meča bio je trener Studenata Dušan Gvozdić.

"Čestitatam momcima na pobjedi. Znate da smo igrali prijateljski meč protiv Slobode prije nekoliko dana, a danas smo imali mngo drugačiji pristup. Ja se nadam da ćemo uspjeti sanirati povrede do naredne urtakmice. Pravili smo danas u prvoj četvrtini mnogo grešaka, ali drugo poluvrijeme donijelo je mnogo drugačiju sliku i čestitam igračima mojim. Veoma je teško jer su nam kratki rosteri i nadam se da ćemo ostati zdravi. Zahvalio bih se navijačima i želim sve najbolje Slobodi u nastavku sezone", rekao je Gvozdić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi