Harden na pressici poslije poraza od Lakersa najavio odlazak iz Houstona
Foto: EPA

Loša situacija u Houstonu kulminira

Harden na pressici poslije poraza od Lakersa najavio odlazak iz Houstona

James Harden u ovoj sezoni nije ni blizu predstava koje je u dresu Houston Rocketsa imao u prošloj sezoni, naprasno prekinutoj u martu 2020. godina kada je objavljeno da je Rudy Gobert obolio od koronavirusa.

Noćas su košarkaši Houstona uvjerljivo poraženi od Lakersa a snimka James Hardena s očitim viškom kilograma na zagrijavanju postala je viralna. No, osim izgldom, popularni brada navijače 'Raketa' šokirao je i na pressici nakon utakmice na kojoj je praktički najavio svoj rastanak s ovim klubom.

"Jednostavno nismo dovoljno dobri. Nemamo kemiju, talent, ništa. I to se vidi na posljednjim utakmicama. Volim ovaj grad, učinio sam doslovno sve što sam mogao. Ali situacija je luda i mislim da se ne može popraviti", rekao je nakon sinoćnjeg poraza od Lakersa 117:100, četvrtog za Rocketse u posljednjih pet utakmica.

A što se tiče Hardenove forme dovoljno govori podatak da je u posljednje četiri utakmice ostao ispod 20 poena, što mu se nikad nije dogodilo otkad je 2012. u Houston stigao iz Oklahoma Cityja.

Top Komentari

velaMo
Ha ha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi