Harden poslao Irvinga nazad u Boston, a zatim upisao odličnu asistenciju

Sinoć je bio raspoložen za igru

Harden poslao Irvinga nazad u Boston, a zatim upisao odličnu asistenciju

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa sinoć su na svom parketu pobijedili Houston Rocketse sa 123:116.

Iako su Rocketsi furiozno krenuli u meč i u drugoj četvrtini imali dvocifrenu prednost na kraju su Netsi uspjeli da se vrate i preokrenu rezultat.

Najbolji detalj prvog poluvremena desio se sredinom prve četvrtine kada su u centru pažnje bili James Harden i Kyrie Irving. Harden je nevjerovatnim driblingom izbacio iz takta zvijezdu Brooklyna, a zatim asistirao Capeli koji je to lagano zakucao.

Harden je u ovom meču imao čak 36 poena, osam asistencija i pet skokova, no nije uspio pomoći svom timu da izbjegne drugi poraz u ovoj sezoni.

Promo

Top Komentari

nightcry
a đe onaj naš jetim - musa dere klupu... al' onu na tribinama ?!
3 1
lopov84
Irving je za Hardena Jordan! :) Harden sut za 3 poena 2/16, potrosi lopti kao lud. Nikad neće osvojiti prsten.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi