Heljić: Sjeverna Makedonija je nepoznanica za nas
FOTO: T. Hebib

Bh. koašrkašice pred novim ispitom

Heljić: Sjeverna Makedonija je nepoznanica za nas

H. Zilić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sjajno je otvorila kvalifikacije za Eurobasket 2023. godine i savladala Belgiju sa 87:81.

Izabranice selektora Gorana Loje sutra očekuje novi ispit, a gostujemo Sjevernoj Makedoniji.

Naše djevojke u ovaj meč ulaze kao favoritkinje, ali to treba dokazati i na terenu.

Najavu pred utakmicu dala je naša reprezentativka Sara Heljić.

"Sjeverna Makedonija je nepoznanica za nas. Potrudit ćemo se da napravimo dobru analizu. Odradit ćemo večeras trening. Nadamo se sutrašnjoj pobjedi i da obradujemo naše navijače", rekla je Heljić.

Zmajica Sara Heljić je debitovala protiv Belgije za seniorsku reprezentaciju BiH. Poslušajte šta kaže u vezi sutrašnjeg meča protiv Sjeverne Makedonije u Skoplju 🇧🇦🏀

Posted by KSBiH on Saturday, November 13, 2021

Sara Heljić je odigrala vrlo dobar meč protiv Belgije obzirom da joj je bila prva utakmica u seniroskoj konkurenciji, a zabila je pet poena i skupila četiri skoka.

Top Komentari

user1597698961
Po meni ne bi trebalo biti problema,ova makedonija jedino moze malo pomrsiti kad joj dodje ona Bonner ako uooste vise igra za njih ,igrala a JJ u conectitutu.. Ali s ovim trenutnim rosterom,msm da bismo se trebali prosetati skopljem. Naprijed zmajicee
5 0
emanuelmacron
ma viste za tri klase zasada spram Makedonki.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi