Hemofarm bolji od Zadra u Vršcu

NLB regionalna liga

Hemofarm bolji od Zadra u Vršcu

Hemofarm je u susretu 18. kola NLB košarkaške lige savladao Zadar rezultatom 67:58 u susretu u kom se više pažnje posvećivalo odbrani nego napadu.

Ekipa iz Vršca je susret uspjela prelomiti tek u posljednjoj četvrtini, nakon što su Zadrani bili više nego ravnopravan protivnik tokom prvih 35 minuta utakmice. Prva je dionice završena rezultatom 17:17, da bi Zadar na poluvrijeme otišao sa dva poena prednosti.

Međutim, nastavak i sama završnica pripali su Hemofarmu, koji je upisao svoju 12. pobjedu ove sezone, s kojom se nalaze na trećem mjestu regionalne lige, dok je Zadar 7.

Milan Mačvan, Ratko Krašić i Jarod Stevenson predvodili su Apotekare iz Vršca do pobjede, dok je u dresu Zadra najbolju partiju pružio Hrvoje Perić sa 12 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.