Projekat su vlastitog oca: Ovi klinci imaju samo 9 godina, a već o njima priča košarkaški svijet
Foto - Instagram

Klinci su nevjerovatni na terenu

Projekat su vlastitog oca: Ovi klinci imaju samo 9 godina, a već o njima priča košarkaški svijet

M. Šljivak

Devetogodišnji blizanci Henry i Ashton Jolly posjeduju zaista nevjerovatan talenat za košarku i već odavno su u centru pažnje brojnih medija koji pokrivaju košarkaške terene u Sjedinjenim Američkim Državama.

U prošlosti su brojni klinci izazivali veliku pažnju medija svojim nevjerovatnim talentom za sport, no rijetki su oni koji su uspjeli dostići istinske visine.

Ovog puta u centru pažnje su blizanci Henry i Ashton Jolly. Radi se o devetogodišnjacima koji su već velike zvijezde u Sjedinjenim Američkim Državama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ckt1ir3D2Ur/?hl=en[/instagram]

Zbog onog što rade na parketu ove klince već proglašavaju zvijezdama u najavi. Stručnjaci tvrde da su najbolji igrači u SAD-u u svom uzrastu i od njih se dosta toga očekuje u budućnosti.

Na terenu obojica izgledaju zaista fenomenalno. Izvode poteze koje bi i profesionalci mogli nagraditi aplauzima i privlače veliku pažnju na sebe.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiJYDCRO2Vd/?hl=en[/instagram]

Karijere im orkestrira 39-godišnji otac, također imena Henry kao jedan od blizanaca. On ima jasan cilj - napraviti djecu zvijezdama.

"U 2022. godni svi traže naredna velika imena. Vjerujem da smo mi to. Kada se prilika ukaže, uskočit ćemo u taj voz", rekao je Henry Jolly III.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkFCweLu0Rj/?hl=en[/instagram]

Plan već ima kako dovesti dječake do samog vrha. Tvrdi da je oprezan u onom što radi.

"Želim im izgraditi imena, vještine, tijela i s tim će već u srednjoj školi imati mogućnost da budu plaćeni od velikih kompanija. Želimo to što prije napraviti i vjerujem da ćemo biti prvi koji će dobiti novac još u srednjoj školi", istakao je on.

Mnogi smatraju da ovaj čovjek pretjeruje i da koristi djecu kako bi se obogatio te da bi dječaci trebali samo uživati u košarci.

Ima tu naravno pretjerivanja. Talenat postoji kod ovih dječaka, no otac je uvjeren da su oni nova velika priča u svijetu košarke.

Vidjet ćemo hoće li to zaista i postati. U prošlosti je bilo dosta talenata koji su kao djeca bili nevjerovatni, no nikad nisu dostigli karijere koje su im predviđene.

Top Komentari

Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi