Heurtel propušta Svjetsko prvenstvo
Iza Heurtela je sjajna sezona u dresu tima kojeg s klupe vodi Svetislav Pešić

Prva ozljeda u redovima Tricolora

Heurtel propušta Svjetsko prvenstvo

Uvodni dani priprema francuske nacionalne selekcije koja se priprema za predstojeće prvenstvo Svijeta u košarci koje će se od 31. augusta igrati u Kini ne donose dobre vijesti za Tricolore.

Sjajni playmaker Barcelone Thomas Heurtel propustit će predstojeći Mundobasket.

Kako je na svojim stranicama objavio francuski košarkaški savez (FFBB) na jednom od posljednjih treninga Heurtel je ozlijedio koljeno a nažalost se radi o ozbiljnijoj ozljedi (navodno je patela u pitanju) zbog kojih će košarkaš Barce morati provesti na terapijama nekoliko tjedana što znači da će propustiti smotru najboljih svjetskih momčadi.

Huertel je iza sebe imao odličnu sezonu u Euroligi što je uprava tima iz Blaugrane prepoznala i ovog playmakera nagradila novim dvogodišnjim ugovorom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi