HKK Čapljina krenuo s treninzima, poštuje se COVID protokol

Čapljinci sinoć krenuli s pripremama

HKK Čapljina krenuo s treninzima, poštuje se COVID protokol

Košarkaši HKK Čapljina od sinoć su krenuli s pripremama za narednu sezonu. 

Nakon što je vodstvo kluba u prelaznom roku popunilo deficitarne pozicije, posebno onu playmakersku, te produžilo ugovore s bitnim košarkašima poput Ivelje i Milina, Čapljinci od sinoć u Gradskoj dvorani u Čapljini treniraju pod budnim okom trenera Borisa Džidića. 

Prije početka treninga svi igrači i cijeli kompletni stožer Čapljinaca bili su podvrgnuti testovima na koronavirus i svi oni su srećom bili negativni pa su svi košarkaši na dispoziciji Džidiću. Prije svakog treninga košarkašima se mjeri temperatura, članovi trenerskog tima nose maske te se poštuje razmak i može se reći da u čapljinskom klubu ništa ne prepušta slučaju i da se COVID protokol striktno poštuje na treninzima kluba iz doline Neretve. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi