Široki deklasirao Borac na Pecari

Odlična forma izabranika Daniela Jusupa

Široki deklasirao Borac na Pecari

E. Dindić

Široki je u okviru Lige 6 Bosne i Hercegovine za košarkaše na svom terenu dočekao Borac. Na kraju slavili su ubjedljivu pobjedu  rezultatom 89:54.

Nakon prvih 10 minuta bilo je 27:12 za domaći sastav. Nastavak susreta najavio je pravu katastrofu Borca pa drugi period Široki dobiva rezultatom 31:15.

Na veliki odmor se otišlo pri rezultatu 58:27 za domaći sastav.

Drugo poluvrijeme ponudilo je nešto skromniju košarku gdje je domaći sastav sigurnom igrom na kraju slavio ubjedljivu pobjedu rezultatom 89:54.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Kod domaćin odličan je bio Luka Božić sa 25 poena i 12 skokova, dok su Mate Vucić, Ive Ivanov i Dontay Caruthers postigli po 12.

Bolji od ostalih u redovima Borca bili su Vuk Bošković i Stefan Kenić sa po 12 postignutih poena.

Top Komentari

inoxsteel
Šampioni!!! Igokea pada na pecari
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi