HKK Široki otpočeo pripreme za narednu sezonu
Prvaci Bosne i Hercegovine otpočeli su pripreme za narednu sezonu (foto: HKK Široki)

Odsutni hrvatski reprezentativci Dario Drežnjak i Mateo Čolak

HKK Široki otpočeo pripreme za narednu sezonu

Košarkaški prvak Bosne i Hercegovine, tim HKK Širokog danas je u dvorani na Pecari otpočeo pripreme za iduću sezonu.

Novom treneru Krunoslavu Krajinoviću koji je naslijedio Danijela Jusupa odazvali su se slijedeći košarkaši: . Jure Zubac, Mateo Drežnjak, Ivan Karačić, Josip Batinić, Marko Damjanović, Mate Šušak, Marko Bošnjak, Toni Ćutuk, Jure Soldo, Mile Čović i Josip Čović.

Početku priprema ne prisustvuju hrvatski seniorski reprezentativci Dario Drežnjak i Mateo Čolak koji su trenutno na turniru u Kini. Prozivka i prvi trening održani su u dvorani Pecara a u klubu su skoro najavili i nova pojačanja za iduću sezonu u kojoj će Široki osim u domaćem prvenstvu igrati i u ABA 2 ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi