HKK Zrinjski nakon mjesec dana pauze sutra gostuje u Mejdanu
Plemići će odigrati službenu utakmicu nakon skoro mjesec dana pauze

Mladi Mateo Zovko najavio sutrašnji susret

HKK Zrinjski nakon mjesec dana pauze sutra gostuje u Mejdanu

Košarkaši HKK Zrinjski će nakon skoro mjesec dana opet imati natjecateljsku utakmicu. Plemići nakon izolacije i problema s koronom putuju u Tuzlu na megdan Slobodi.

Mladi košarkaš Mateo Zovko najavio je sutrašnju utakmicu 8. kola Prvenstva BiH između OKK Sloboda Tuzla i HKK Zrinjskog:
"U subotu nas čeka do sada najzahtjevnija utakmica protiv ekipe koja pripada samom vrhu BiH prvenstva. Sloboda je mlada ekipa sa puno talenta i sa par iskusnih i starijih igrača koji do sada obavljaju odličan posao u BiH prvenstvu. Zasigurno najveća prijetnja je njihov playmaker Jakov Mustapić, koji je "motor" ekipe i ukoliko zaustavimo Mustapića naše šanse će znatno biti veće za pobjedu."

"Mi se kao ekipa nalazimo u takvoj situaciji da u ovaj susret ulazimo potpuno rasterećeni, jer zbog situacije sa Covid-19 mi smo tek ovaj tjedan izašli iz samoizolacije. Bez obzira na manjak treninga i sa situacijom koja nas je zadesila,važno je da pokažemo karakter kao do sada u prvenstvu, jer samo uz veliku borbu i želju za pobjedom možemo da očekujemo vrlo zanimljivu utakmicu, a u konačnici i našu pobjedu." - kazao je Mateo Zovko pred sraz sa Slobodom.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi