HKK Zrinjski: Nova pobjeda kao motivacija za težak raspored u decembru
Zrinjski u ovom prvenstvu igra zaista sjajno

Luka Anđušić najavio utakmicu u Kaknju

HKK Zrinjski: Nova pobjeda kao motivacija za težak raspored u decembru

HKK Zrinjski u ovoj čudnoj 'covid' sezoni igra zaista sjajno.

Momčad trenera Nevena Nikolića iz četiri utakmice ima isto toliko pobjeda od kojih je najimpozantnija svakako ona iz prošlog kola kada su nakon izlaska iz izolacije i dugog perioda bez treninga Slobodi u Mejdanu ubacili čak 108 poena! U slijedećoj utakmici Plemići gostuju u Kaknju gdje ih čeka težak posao i poljuljan protivnik iza kojeg je duži niz bez pobjede. Susret u Kaknju najavio je košarkaš mostarskog tima Luka Anđušić:


"Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica protiv jedne iskusne ekipe. Poznato je da gostovanje u Kaknju uvjek neugodno, i sigurno je da će tako biti i ovaj put. Oni su vezali 4 poraza i vjerujem da će gledati da prekinu taj loš niz u utakmici u nedelju. S druge strane, mi želimo da nastavimo pobjednički niz i da vežemo petu pobjedu za redom, što bi nam dalo jos dodatne motivacije za težak raspored koji nam predstoji u narednom mjesecu. Jedini način da to ostvarimo je da nametnemo naš nivo agresivnosti i trčanja od samog početka utakmice." - kazao je košarkaš Zrinjskog Luka Anđušić.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi