HKK Zrinjski otpočeo pripreme za novu sezonu

U klubu i dva nova košarkaša

HKK Zrinjski otpočeo pripreme za novu sezonu

HKK Zrinjski otpočeo je jučer s pripremama za novu sezonu

HKK Zrinjski započeo pripreme za novu sezonu. Trener Neven Nikolić sa svojim pomoćnikom Ivicom Petrićem okupio je 12 igrača. Košarkaši HKK Zrinjski prvi dio priprema obavljati će u Mostaru, u dvoranama na Bijelom Brijegu te Đačkom domu. 

Još uvijek nije poznato kada će i u kojem formatu početi košarkaško prvenstvo Bosne i Hercegovine, a kako stvari stoje, Plemići će u njega ući s potpuno pomlađenom sastavu. Klub su prije koji dan pojačali Sreten Knežević i Luka Anđušić.

Igrači koji su se pojavili na prvom treningu su: Robert Soldo, Ivan Zlomislić, Omar Pajić, Sreten Knežević, Luka Anđušić, Tihomir Vranješ, Dragan Džajić, Mateo Zovko, Deni Radak, Nino Herenda, Filip Đurašević i Matej Perković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi