HKK Zrinjski suspendirao Tihomira Vranješa

Dojučerašnji kapetan tima 'na ledu'

HKK Zrinjski suspendirao Tihomira Vranješa · Saznajemo

Mostarski HKK Zrinjski, koji je sjajno ušao u ovu 'korona sezonu' u posljednje vrijeme bilježi uglavnom poraze, a u klubu osim toga ima novosti koje će se odraziti na stanje u timu. 

Zrinjski je suspendirao svog dojučerašnjeg kapetana momčadi i ne tako davno najboljeg košarkaša ovog tima. Naime, Tihomir Vranješ, Gruđanin koji je u ovoj sezoni svojim igrama zaslužio i poziv izbornika bh. reprezentacije Vedrana Bosnića suspendiran je od strane kluba 'zbog odnosa prema ekipi i klubu' kako smo doznali iz izvora bliskog klubu.

Vranješ, koji je u Zrinjski došao u prošloj sezoni, jedno je vrijeme bio i među najboljim strijelcima lige, no u posljednjih nekoliko utakmica njegov učinak je drastično opao, te je bilo evidentno da se s ovim košarkašem nešto događa. Suspenzija od strane kluba odgovor je na pitanje šta i kako, a ugovor koji Vranješ ima s prvacima BiH iz 2018. godine istječe uskoro pa je vrlo vjerojatno da je ovaj košarkaš odigrao svoje posljednje minute u dresu s lentom.

Top Komentari

ZIVIOrodjo
Misle da je volontera ?
1 0
Humac
Sad je pored Amerikanca i Vranješ kriv a ne oni koji vode klub,misle valjda da će im igrači igrati besplatno.Shvatam igrače ako ne žele igrati ili bojkotiraju dosta im je lažnih obećanja šupljaka iz vodstva kluba.Mislim da je klub još dužan nekim igračima koji su doniji titulu.Sramota i ovo danas a kamoli od prije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi