Hodžić 9 poena protiv Artlanda

Hodžić 9 poena protiv Artlanda

Tubingen u kojem nastupa Adnan Hodžić niti u svom 4 nastupu na početku Beko BBL-a nije uspio doći do prve pobjede. U susretu koji je značio nadoknadu iz prijašnjih kola oni su poraženi tokom gostovanja kod Artlanda (108:103).

Razloga za žalost ima još i više ako se zna da je ova izgubljena partija nastupila nakon produžetaka koji su pripali domaćem timu.

Naš potencijalni reprezentativac Adnan Hodžić, sa 9 poena je otprilike bio na prosjeku od desetak poena koliko postiže u zadnje tri utakmice.

U sastavu za koji nastupa ovaj igrač najbolji su bili Duggins sa 27 i Redding sa 24 poena. U ekipi pobjednika Holston i Hilliard po 26.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.