Howard ne obećava produženje ugovora sa Lakersima

Centar Lakersa na ljeto slobodan igrač

Howard ne obećava produženje ugovora sa Lakersima

Dwight Howard će na kraju sezone biti slobodan igrač. Centar Jezeraša još uvijek se nije izjasnio o svojoj budućnosti. 

"Što je trebalo biti rečeno, rečeno je. Trenutno sam posvećen ovoj ekipi i to je jedino što je trenutno bitno. Ništa drugo nije važno osim onoga što ćemo uraditi na narednom susretu i u ostatku sezone. Nije potrebno da se ponavljamo oko nekih stvari i da pravimo cirkus," riječi su Howarda. 

 

Rekao je Howard da ne želi pričati o ugovoru, te da je skoncentrisan samo na sadašnjost. "Uradit ću sve što je u mojoj moći da ovaj tim trenutno pobjeđuje i to je jedino bitno. Želimo da pobjeđujemo, da izborimo doigravanje i osvojimo prsten, samo o tome razmišljam," rekao je Howard. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.