Howard: Trenutno nisam sretan u Lakersima

Nešto ne štima

Howard: Trenutno nisam sretan u Lakersima

Edmir Škorić

U redovima Los Angeles Lakersa odnosi među nekolicinom košarkaša su zategnuti, pa je Dwight Howard priznao da nije sretan u klubu.

Nakon teškog poraza od gradskih rivala Clippersa Kobe Bryant se obrušio na Howarda, makar nije izustio njegovo ime.

 

"Osjećam se jadno i pregaženo. Nadam se da se tako osjećaju moji suigrači i da ćemo promijeniti sve loše stvari koje smo napravili. Kada te neko razbije s 20 ili 30 poena, onda je posljednja stvar koju moraš imati na pameti zafrkancija i smijanje", tada je izjavio Bryant.

 

Naravno, aludirao je na Howarda, kojeg su kamere snimile kako se sa protivničkim igračima smije i zeza, pa skoro i raduje...

 

"Nemojte me pitati o mogućoj promjeni na kraju sezone. Sada je u toku sezona i koncetriran sam na igru. Moj prioritet je da se zabavljam na parketu. Trenutno nisam sretan i ne uživam u Lakersima i to je istina", izjavio je Howard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.