Howard: Želim da igram još 10 godina

Centar Houston Rocketsa

Howard: Želim da igram još 10 godina

Edmir Škorić

Centar Houston Rocketsa Dwight Howard želi da igra još 10 godina u NBA ligi.

Howard je iskusan NBA igrač, on je već 12 godina aktivan u najjačoj ligi na svijetu i centar Rocketsa nema želju da u skorije vrijeme prekine karijeru.

"Bilo bi zabavno ako bih još dugo igrao. Uvijek mi je bio cilj igrati 20 godina u ovoj ligi. Sretan sam i blagoslovljen da sam već 12 godina igrač", rekao je Howard, dodavši:

"Puno toga se događalo od mog prvog dana u NBA. No, ni zbog čega ne žalim. Puno igrača u NBA nema tu sreću da igra dugi niz godina. Nadam se da mogu igrati još 10 godina, još uvijek uživam u ovoj košarci".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti