Hrabar ili lud? Američki košarkaš sam krenuo na cijelu protivničku ekipu

Hrabar ili lud? Američki košarkaš sam krenuo na cijelu protivničku ekipu

E. Škorić

Prijateljska košarkaška utakmica između ukrajinskih ekipa Odese i Ternopila imala je neprijateljski epilog, pošto je prekinuta zbog velike tučnjave.

Do incidenta je došlo u posljednjoj četvrtini meča. Centar Ternopila zakuhao je s jednim protivničkim košarkašem, krenula je prava tuča, a u sve se umiješao jedan američki košarkaš iz redova Odese.

Rabotni Amerikanac je u jednom trenutku sam krenuo da se bori s cijelom ekipom gostiju, ali kada je shvatio da ih je previše - odlučio je da se povuče.

Top Komentari

Plavi orkestar
Da je njega bjelac ovako hinjski udario pola gradova u Americi bi izašlo na ulice i protestvovalo zbog rasizma.A ovo im je normalno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi