Hrvatski košarkaš opleo po Teodosiću

Ne smatra ga najboljim

Hrvatski košarkaš opleo po Teodosiću

E. Škorić

Hrvatski košarkaš Krunoslav Simon ne slaže se da je Miloš Teodosić najbolji košarkaš Evrope.

Ugledni talijanski list Gazzetta objavio je prije nekoliko dana kako je Teodosić u njihovom izboru najbolji igrač Evrope u 2016. godini, ali Krunoslav Simon smatra da playmaker CSKA Moskve nije to zaslužio.

"Mislim da je Bojan Bogdanović morao da bude u tri najbolja. Po meni u ovom trenutku se može razmišljati samo je li Bojan prvi ili drugi za 2016. godinu. On ili Pau Gasol. NBA liga je nešto drugo, a Miloš Teodosić u njoj nikada nije igrao. Nando De Colo je bio tamo, pa se brzo vratio u Evropu", rekao je Simon, pa je dodao:

"Ne mogu oni u istu rečenicu s Bojanom ili Gasolom i to je neko moje mišljenje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi