I Knežević na izlaznim vratima Bosne Royal
Raspad Bosne Royal je na vidiku. Odlazi im još jedan košarkaš, najbolji strijelac ekipe i čovjek oko kojeg se vrtila igra sarajevskog tima. Situacija je u klubu očigledno veoma alarmantna.

Sjajni košarkaš napušta sarajevski tim

I Knežević na izlaznim vratima Bosne Royal · Ekskluzivno

Draško Knežević od nedjelje će biti bivši košarkaš KK Bosna Royal. 

Tako se nastavlja veliki egzodus igrača iz kluba koji je u ovu sezonu ušao s velikim ambicijama.

Kako SportSport.ba saznaje, prema informacijama iz njegove agencije, grčkog GPK Sports, Knežević je ostao koliko je mogao, ali daljnjeg smisla više, kako kažu u GPK, više nema.

Bosna Royal je i Kneževiću, kao i većini, ostala dužna nekoliko plaća, tako da je jedino rješenje bio odlazak iz kluba.

Knežević i u ovoj sezoni igra na visokoj razini, a nakon 19 poena francuskom Le Portelu, te 30 Krki u ABA 2 ligi, interesanata ne manjka, potvrđuje nam naš izvor iz GPK agencije. Gdje će Knežević nastaviti karijeru, bit će poznato najvjerojatnije idućeg tjedna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi