Ibrahim Durmo MVP 15. kola Lige 10

Sjajna partija člana Sparsa

Ibrahim Durmo MVP 15. kola Lige 10

S. Mlaćo

Košarkaši Sparsa u petak su u Maloj dvorani Skenderije savladali Široki Brijeg (91:63), a sjajnu partiju ubilježio je mladi Ibrahim Durmo. 

Durmo je upisao 28 poena te 13 skokova, uz tri asistencije i dvije osvojene lopte. Na parketu je proveo 34 minute i definitivno bio ključni igrač za tim Marka Trbića. Durmo je tako ponio trofej najkorisnijeg igrača 15. kola Lige 10. 

Ovaj mladi reprezentativac naše zemlje ujedno je bio i najbolji strijelac kola, a ispod njega su ostali Božo Đurasović koji je predvodio Zrinjski u pobjedi u Mrkonjić Gradu sa 25 poena, dok je Durmin saigrač Zlatko Jovanović  na trećem mjestu sa 22 postignuta poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi