Igokea se ove godine ne izjašnjava

NLB liga dodijeljuje pozivnicu

Igokea se ove godine ne izjašnjava

Uskoro će čelnici NLB lige odlučivati kome će dodijeliti pozivnicu za preostalo, upražnjeno mjesto u NLB ligi za sezonu 2009/10.

Za sada je poznato kako su wild-card zatražili slovenački klubovi (izgubili jedno mjesto u nedavno završenoj sezoni), hrvatski (Dubrovnik i Cedevita, vjerovatno i Split), dok se Igokea, bh. ekipa trenutno ne izjašnjava.

BiH će imati dva predstavnika, Široki i Bosna, što znači da je malo vjerovatno da će čelnici kluba iz Aleksandrovca dobiti mjesto u Jadranu. Osim toga, prema šturim informacijama iz kluba, nova dvorana koja će predstavljati moderno zdanje još nije završena i dok se to ne dogodi stvari će ostati ovakva kakve su sada.

Lista učesnika u NLB-u izgleda ovako: Partizan, Crvena zvezda, Hemofarm STADA, FMP, Lions (Srbija), Cibona, Zadar, Zagreb CO (Hrvatska), Union Olimpija, Helios Domžale (Slovenija), Bosna ASA BHT, Široki Eronet (BiH) i Budućnost m:tel (Crna Gora).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.