Igrači Khimkija opljačkani dok su igrali utakmicu

Veliki propust obezbjeđenja

Igrači Khimkija opljačkani dok su igrali utakmicu

S. Grebović

Za vrijeme treće utakmice finalne serije za prvaka VTB lige između Khimkija i CSKA u svlačinici domaćih se odbijala prava drama.

Nema sumnje da je košarkašima Khimkija lakše pao poraz od realno jače CSKA u finalnoj seriji VTB lige rezultatom 3-0 od onoga šta su zatekli u svlačinici po završetku meča.

Naime, nadzorne kamere su u svlačinici snimile nepoznatog muškarca koji je uredno imao akreditaciju oko vrata kako od igrača domaće ekipe krade skupocjene stvari koje su imali u svojim džepovima.

Košarkaši domaće ekipe su predvidjeli da moraju zaključati prostoriju u kojoj su bile njihove stvari, nadajući se da će svoj posao obaviti zaštitno osoblje, ali očigledno su se prevarili. 

Moskovska policija traga za lopovom koji je ovo učinio, a njega je jedna od nadzornih kamera prilično dobro snimila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi