Igračima Armanija istekao period izolacije

Pušteni da se vrate obiteljima

Igračima Armanija istekao period izolacije

Košarkaši milanskog Armanija koji su 12.03. stavljeni u izolaciju danas su pušteni da se vrate svojim obiteljima. 

Posljednja utakmica milanskih košarkaša bila je ona protiv madridskog Reala 3.03. a poslije nje se nedugo saznalo da je košarkaš madridskog tima Trey Thompkins zaražen koronavirusom. Za Thompkinsa i njegovu dijagnozu saznalo 12.03. te su u tom trenutku košarkaši poslani u 5-dnevnu izolaciju.

Klub je zvanično objavio da je period karantene prošao i da se svi košarkaši ovog tima osjećaju zdravima i da nisu imali nikakvih tegoba. Klub je naknadno Luisu Scoli, Sergiu Rodriguezu, Vladimiru Micovu, Nemanji Nedoviću, Kieferu Sykesu te Drew Crawfordu dao dozvolu da idu svojim kućama i da se vrate ukoliko se sezona nastavi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi