Ilievski novi saigrač Teletovića

Iz Olimpije u Tau Ceramicu

Ilievski novi saigrač Teletovića

A. Beganović

Vlado Ilievski postao je novi član TAU Ceramice, pozajmljen je od strane Olimpije do kraja sezone.

Tau Ceramica našeg Mirze Teletovića u svoje redove je dovela odličnog razigravača, makedonskog reprezentativca Vladu Ilievskog.

Vlado Ilievski je pozajmljen od strane Olimpije do kraja sezone, a u Tau Ceramicu je stigao kao zamjena za Mustafu Sakhurja čijim učinkom trener Duško Ivanović nije bio zadovoljan.

Vlado Ilievski je u Olimpiju stigao ljetos i potpisao ugovor na dvije godine. U Euroligi je bio najefikasniji košarkaš Olimpije sa prosjekom od 13, 5 poena, dok je u NLB ligi postizao u prosjeku 15, 8 poena i imao 4, 5 dodavanja.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.