Irving ne želi Hardena u Netsima
FOTO - EPA

Irving ne želi Hardena u Netsima

A. Beganović

U posljednje vrijeme sve više se u Sjedinjenim Američkim Državama špekuliše o dolasku Jamesa Hardena u redove Brooklyn Netsa.

Ukoliko bi se ostvario njegov dolazak Netsi bi u ekipi imali tri velike zvijezde. Dakle, uz Hardena igrali bi i Kevin Durant i Kyrie Irving, ali navodno ovaj drugi ga ne želi za saigrača.

"Navodno Durant želi Hardena, ali Kyrie je protiv jer će Harden htjeti loptu u svojim rukama", rekao je košarkaški analitičar Chris Broussard.

"Mislim da Kyrie ne želi biti treći igrač u ekipi. Nikada to nije bio, a kome će igrači dodavati loptu ako dobiju Hardena. I to je veliko pitanje", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti