Irving pobjednik u šutiranju trojki, Ross u zakucavanju

Lillard pobjednik u takmičenju vještina

Irving pobjednik u šutiranju trojki, Ross u zakucavanju

Sinoć je na rasporedu bila po mnogima i najzanimljivija noć na NBA All Staru. Noć kada dobijemo pobjednike u takmičenjima u zakucavanju, vještinama i šutiranju trojki. 

Najspretniji od svih sinoć je bio Damian Lillard, koji je ponio trofej u takmičenju u vještinama, a u finalu je Lillard bio bolji od Jrue Holidaya. 

 

 

U šutiranju trojki trofej je ponio junak jučerašnjeg dana Kyrie Irving. Irving je vrlo lahko mogao oboriti i rekord, ali je ruka malo zadrhtala na zadnje dvije kolone. 

 

 

Najbolji u takmičenju u zakucavanjima bio je košarkaš Toronto Raptorsa Terence Ross. Ross je u finalu bio bolji od Jeremyja Evansa. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.