Ivan Opačak na korak do Bosne

Postignut usmeni dogovor

Ivan Opačak na korak do Bosne

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je još uvijek igrač zeničkog Čelika, Ivan Opačak, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Bosni.

Naime, Opačak i Bosna načelno su dogovorili saradnju i on će najvjerovatnije u Ligi 6 nositi dres Studenata, a ovu informaciju potvrdio nam je i direktor sarajevskog kluba Admir Bukva.

"Načelno smo dogovorili saradnju sa Opačkom. U ovom trenutku radimo na tome da igračima koji su nosili dres Bosne tokom ove sezone izmirimo sve zaostatke, a onda ćemo se bazirati na eventualna pojačanja. Dakle, dogovorili smo saradnju sa Opačkom i nadamo se da će ista biti ozvaničena", rekao je Bukva za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.