Ivanović: Jako sam sretan i ponosan

Velika pobjeda Caje u Milanu

Ivanović: Jako sam sretan i ponosan

Caja Laboral uspjela je sinoć doći do jako važne pobjede nad Armanijem u Milanu. Caja je tako nakon dva početna poraza došla do vrijedne gostujuće pobjede. 

"Jako sam sretan i ponosan na pobjedu mog tima. Jako je važno što smo uspjeli doći do pobjede, nakon poraza od Žalgirisa u Vitoriji, prošlo kolo. Armani smo upoznali jako dobro kroz predsezonske utakmice i mislim da je dobra igra moje ekipe u obrani razlog večerašnje pobjede," rekao je trener gostiju Duško Ivanović. 

 

Sjajan u redovima Caje sinoć je bio Nemanja Bjelica, a srpski reprezentativac postigao je 20 poena u pobjedi svoje ekipe. "Znali smo da će ovo biti jako teška utakmica, ali i jako važna za nas. Pobjedom smo se vratili u trku za TOP 16 fazu. Ova nas pobjede vraća na željeni kolosjek i jako sam zadovoljan svojim, kao i nastupom cijele ekipe. Pokazali smo karakter u jednoj jako teškoj utakmici," rekao je nakon susreta najefikasniji igrač u redovima Caje Laboral

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.