Ivanović ostaje u Bosni

Ivanović ostaje u Bosni

M. Skaka

Ni pet dana nije prošlo od okončanja prvenstva, a u Hamze Hume 2 već se uveliko počela rješavati igračka križaljaka za narednu sezonu. Prema nezvaničnim informacijama, Ivan Ivanović pouzdana “četvroka” Studenata sutra će produžiti svoj ugovor sa KK Bosna ASA BH Telecom.

Ivanović je bio jedan od ključnih igrača Bosne u protekloj sezoni, a posebno dobre partije u bordo dresu pružio je u NLB ligi gdje je bio prvi strijelac ekipe sa nešto manje od 15 poena po susretu. U Sarajevo je stigao na početku prošle sezone potpisavši jednogodišnji ugovor, te vrlo brzo pobrao simpatije navijača, a po svemu sudeći i čelnika sarajevskog kluba koji ga žele vidjeti u svom timu i u narednoj sezoni.

Detalji produženja Ivanovićevog angažmana trebali bi biti poznati već sutra.

Prije Ivanovića svoj ugovor sa sarajevskim timom na još četiri godine produžio je trener Vlada Vukoičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije