Ivković se vraća na klupu u 71. godini života

Ponovo u ulozi trenera

Ivković se vraća na klupu u 71. godini života

Jedan od najboljih evropskih i svjetskih trenera i doskorašnji selektor Srbije, Dušan Ivković vjerovatno će od ljeta opet sjediti na trenerskoj klupi. 

Ovu informaciju potvrdio je Miško Ražnatović, menadžer Dušana Ivkovića za grčku Gazzettu. Međutim Ražnatović je istakao kako Ivković još uvijek nije postigao dogovor sa ekipom iz Istanbula. 

"Velike su šanse da se to desi, međutim nije još uvijek. Njihov trener je Angelou. Mogu potvrditi da je bilo razgovora i postoji velika mogućnost da se to i desi," rekao je Ražnatović i nastavio: 

"Efes je jedan od rijetkih klubova gdje bi on mogao raditi. On voli Istanbul, a njima je potreban stručnjak poput njega. On je i fizički i mentalno u jako dobrom stanju. Vjerujem da u svakom timu može dati sve od sebe," riječi su Ražnatovića. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.