Iz Bosne Royal potvrdili raskid saradnje sa dvojicom košarkaša

Pašajlić i Radukić otišli

Iz Bosne Royal potvrdili raskid saradnje sa dvojicom košarkaša

M. Šljivak

KK Bosna Royal je sporazumno raskinuo ugovor sa Aleksandrom Radukićem i Miroslavom Pašajlićem. 

„Uslijed teške finansijske situacije odlučio sam da napustim KK Bosnu Royal. Želio bih da se javno zahvalim treneru i KK Bosni Royal na pruženoj prilici da zaigram za klub sa takvom historijom. Zahvaljujem se i svim ljudima u klubu i oko kluba, navijačima koji su me odlično prihvatili. Nadam se da će se klub izdići iz ove situacije i ponovo biti ono što je nekada bio.“, izjavio je Pašajlić. Radukić je saglasan sa kolegom iz kluba i također se zahvaljuje svima u klubu na korektnom odnosu. KK Bosna Royal želi puno sreće u nastavku karijere za oba igrača koji su bili bitan faktor u dosadašnjim pobjedama.

Ostatak tima nastavlja igrati po predviđenom rasporedu utakmica. Naredna utakmica je u utorak, 5.11.2017.godine protiv Le Portela iz Francuske. Radi se o posljednjoj utakmici u sklopu FIBA Lige koja će se odigrati u KSC Skenderija u 18:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi