Jackson moli za strpljenje: Naredne sezone ćemo biti bolji

Predsjednik New York Knicksa

Jackson moli za strpljenje: Naredne sezone ćemo biti bolji

Midhat Šljivak

Predsjednik košarkaških operacija New York Knicksa Phil Jackson zamolio je navijače ovog tima da ostanu uz ekipu usprkos tome što je iza njih vjerovatno najlošija sezone u povijesti franšize.

Knicksi su s omjerom od 14 pobjeda i 60 poraza najlošiji tim lige, ali Jackson je zamolio za strpljenje pred narednu sezonu, u kojoj bi Knicksi trebali izgledati mnogo bolje.

"Ovo je bila jako izazovna sezona za naš tim. Mogu vam reći da svi radimo na tome da Knickse vratimo na mjesto gdje pripadaju i na najveći nivo. Napravili smo ključne poteze u rosteru. Nakon dugo vremena očekujemo i visok pik na draftu, a imaćemo mogućnost i da stvorimo tim oko Carmela Anthonyja, koji će biti konkurentan", rekao je Jackson, te je dodao:

"Imamo jasan plan i imamo velika očekivanja za naredni draft i za potpise slobodnih igrača. Molim navijače da ostanu optimistični i da i naredne sezonu budu vjerni New York KnickSima", rekao je legendarni trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.