Jacob Pullen blizu potpisa za Partizan

Jacob Pullen blizu potpisa za Partizan

M. Šljivak

Reprezentativac Gruzije Jacob Pullen veoma je blizu potpisa ugovora sa beogradskim Partuzanom.

Ovaj 22-godišnji playmaker svoju prvu sezonu u Evropi po dolasku iz NCAA lige odigrao je u Italiji u dresu Bielle gdje je igrao zaista sjajno, te je ubacivao prosječno 16 poena. Iz Partizana se još nisu oglasili o eventualnom dolasku Pullena, no očekuje se da sve bude jasnije do kraja sedmice.

Interesantno je da je ovaj Amerikanac bio na radaru reprezentacija Bosne i Hercegovine i Rumunije za poziciju naturilizovanog košarkaša, a on je na kraju završio u trećem učesniku grupe za Eurobasket selekciji Gruzije, gdje također igra vrlo dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.