Jakov Vladović potpisao za Široki

Dino Butorac na probi

Jakov Vladović potpisao za Široki

Momčad Široki TT Kabela na čelu sa trenerom Ivanom Velićem već je počela sa treninzima u dvorani na Pecari, a prave pripreme bit će 16.kolovoza.

Velić trenutno radi sa devet igrača koji su ostali u Širokom od prošle sezone, Naletilić, Bilinovac, Pilepić, Ramljak, Barać, Peršić, Novak, Planinić, Šakić, priključio se junior Topalović, a na probi je par igrača i novi se očekuju.

Kako saznajemo, na probu u Široki trebao bi doći Dino Butorac, igrač Cedevite, koji će ako zadovolji sljedeće sezone igrati na posudbi na Pecari. Pored njega vrijedi istaknuti Matiju Poščića koji je prošle sezone nastupao za Kvarner (19min, 7.7 koš, 6.1 skok ) i Filipa Tončinića.

Novi igrač na Pecari je Jakov Vladović koji je potpisao sa Širokim jednogodišnji ugovor i zamijenit će Vedrana Morovića na poziciji razigravača. Vladović je zadnji put nastupao za Zadar u NLB ligi (31.4min, 11.7 koš, 2.9 asist) i hrvatskoj ligi (19.1 min, 4.6 koš, 1.5 asist).

Širokobriježani će još tražiti akvizicije na pozicijama bek šutera, te jednog visokog igrača, a u klubu se nadaju da će do 16.kolovoza imat kompletnu momčad.

Također, poznat je i plan priprema i prijateljskih utakmica. Tradicionalni turnir na Pecari će biti održan 3. i 4. rujna 2011.godine, a nastupit će Široki, Cibona, Cedevita i Jolly JBS.

Nakon toga Široki će uzvratiti gostovanjima na turnirima u Šibeniku i u Zagrebu na Cedevitinom turniru, a u međuvremenu momčad s Pecare će odigravati i pripremne utakmice.

Podsjećamo, aktualni prvaci BiH, već treću godinu za redom, i ove sezone će nastupati u NLB ligi koja starta u listopadu, a u prvom kolu idu na gostovanje u Domžale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije