Jakša Vulić ponovno na Pecari
Jakša Vulić bio je prvak sa Širokim Brijegom 2004.godine

Mileković više nije član Širokog

Jakša Vulić ponovno na Pecari

Uprava HKK Širokog i dalje radi na slaganju momčad za sljedeću sezonu. Nakon što su ugovore raskinuli sa Ivanom Siriščevićem i Lukom Petkovićem, isto su učinili i sa Ivanom Milekovićem i on više nije član ekipe trenera Velića.

Prema riječima predsjednika Širokog Ante Sutona, sukladno smanjenju proračuna, šansa će se pružiti igračima iz vlastitog pogona koji igraju na poziciji koju je igrao Mileković.

Uz ove promjene došlo je i do promjena u omladinskom pogonu kluba pa se tako na Pecaru ponovno vratio Jakša Vulić koji će se brinuti za rad s mladima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.